Quins serveis ofereixo?

Serveis

Fase 1

Set up

En aquesta fase realitzarem tots els passos anteriors a la preparació de la teva campanya, però que són fonamentals perquè tot vagi sobre rodes.

Auditoria

Realitzaré una auditoria del teu negoci, del teu compte publicitari i també revisaré les teves xarxes socials. Això ho faré per a:

Configuració
del teu compte
de facebook

Revisaré el teu compte de facebook per a saber de quina mena de compte es tracta, i a partir d’aquí seguiré els següents passos:

Recerca del teu
client ideal

Per a mi, aquest és un dels passos més importants de tota la campanya. Pot fer que una campanya sigui un èxit o un fracàs.

Per què?

Perquè podem tenir una oferta increïble, però si no l’oferim a la persona que està interessada en el teu producte: NO farà cas a la publicitat, NO es posarà en contacte amb tu i el més important no comprarà el teu producte o servei.

  Fase 2

  Preparació i llançament de campanya​

  En aquesta fase prepararem la campanya de publicitat, seguint els següents passos:

  Serveis

  Selecció
  de l'oferta

  Abans de començar a preparar els anuncis és molt important que pensem una oferta irresistible que faci que els teus clients ideals no puguin evitar comprar el teu producte o servei.

  Pensarem diverses opcions basant-nos en la tipologia del teu negoci i en què pots / vols oferir.

  Creació dels
  anuncis

  Una vegada seleccionat el tipus d’oferta que vols fer, em posaré a la feina i crearé anuncis personalitzats per a la teva campanya.

  La creació d’anuncis implica:

  Creació dels
  funnels

  Quan hagi creat els anuncis, crearé el funnel de vendes per a l’anunci.

  Els funnels o embuts de vendes, tenen la finalitat de «transformar» els visitants en compradors reals i inclús aconseguir fidelitzar-los.

  Llançament de la campanya
  L’últim pas d’aquesta fase és el llançament de campanya.
  Es penjaran els anuncis en les diferents plataformes, faré diferents proves per a utilitzar només els anuncis que millor funcionin i duré a terme les modificacions necessàries.

  Serveis

  Fase 3

  Optimització i tancament de campanya​

  No pensis que el meu treball s’acaba en el moment de llançar la campanya perquè en aquest moment encara em queda molt a fer pel teu negoci i per tu.

  Anàlisi de la
  campanya

  Durant el temps que duri la campanya publicitària duré a terme anàlisi dels resultats diàriament. D’aquesta manera, aconseguiré saber que resultats cal millorar i a més obtindré més informació relativa a:

  Optimizació
  Un altre dels punts clau de les campanyes publicitàries és l’optimització. Aquest procés consisteix a fer consultes periòdiques i a continuació fer, si correspon, les modificacions necessàries, que ens permetran reduir els costos i millorar els resultats.
  Realització
  d'informes

  Finalment, realitzaré un informe de resultats detallat perquè puguis prendre les decisions oportunes. En l’informe faré constar les següents dades:

  Serveis

  Copyright © 2021 per Arafunnels

  Troba'm a les xarxes socials