Preguntes freqüents

preguntes freqüents

Segur que amb tot el que t’he explicat t’han sorgit mil preguntes. Per això a continuació et deixaré un llistat amb les preguntes més freqüents que m’han anat fent els meus clients.

Desitjo poder aclarir tots els teus dubtes, però de no ser així, si et queda algun dubte per petit que sigui, no dubtis a posar-te en contacte amb mi i contestaré a totes les teves preguntes sense cap compromís.

Quina és la diferència entre el que m'ofereixes i una agència de Màrqueting tradicional?​​

Una agència de màrqueting tradicional fa publicitat per a obtenir més «likes», seguidors, mostrar anuncis i se centren més en el tràfic de Facebook Ads, Google Ads, etc.

Jo NO em dedico a fer publicitat!

Em dedico a crear estratègies de màrqueting per a convertir a persones que no et coneixen en els teus clients, dit d’una altra manera el meu treball consisteix a transformar els diners que inverteixes en publicitat en clients.

preguntes freqüents

Quants clients aconseguiré?​​​

M’encantaria llançar la teva campanya i que en dos dies em truquis i em diguis:

«Andrea, deixa-ho ja! Tinc masses reserves / vendes i ja no dono per més.»

Pots tenir clar que faré tot el que estigui a la meva mà perquè això passi, però no és una ciència certa, tot dependrà de la teva oferta i de la mena de producte que oferim.

Tot i això, jo faré totes les modificacions que considerem oportunes fins que obtinguem resultats.

Però continua llegint que més a baix t’explico alguna cosa que farà que no et puguis resistir.

Estàs segura de què el meu negoci és adequat per a aquests anuncis?​

A veure, si em dius que vens coses il·legals o que no puguin estar publicades en xarxes socials et diré que millor ho deixem aquí.

Però com no crec que sigui el cas, abans de posar-nos en contacte et demanaré que m’emplenis un petit formulari.

L’objectiu de demanar-te això, és recopilar el màxim d’informació de tu i del teu negoci per a poder avaluar si el teu negoci compleix alguns requisits. Si els compleix pots estar tranquil/a que ho tirarem endavant.

Escolta, i què passa si no m'agrada la teva manera de treballar?​​

No sol passar, però no estàs content/a amb els meus serveis podràs rebutjar-los abans de l’inici de la campanya i et retornaré tots els teus diners.

Ara que ja tens clar en què consisteix aquesta fórmula per aconseguir clients, anem a la part més tècnica.​

Preguntes freqüents

Quant temps trigues a preparar les campanyes?

Necessito entre 7 i 14 dies per a fer un estudi del teu públic objectiu, per a dissenyar una bona estratègia, crear els copys i triar les imatges més adequades per al projecte.

A partir d’aquest moment podem posar en circulació la campanya publicitària.

preguntes freqüents

Parlem de diners? Quant em costarà?​

Cada projecte és diferent i haig de veure quines són les teves necessitats en particular i d’aquesta manera seleccionar la millor estratègia de publicitat possible.

Per aquest motiu, prepararé un pressupost adaptat a les teves necessitats i al teu negoci.

preguntes freqüents

Es pot modificar el pressupost de publicitat?​​

Abans de l’inici de la campanya, acordarem quin és el pressupost que et vols gastar en els anuncis, però això es pot modificar en funció dels resultats obtinguts.

Si la campanya està funcionant i decidim que és bo per al teu negoci augmentar el pressupost o al revés, si aconseguim els teus objectius amb un pressupost inferior a l’acordat, podem modificar-lo sense problemes.

preguntes freqüents

I la bona notícia de la qual parlaves abans?

Sé que estaves desitjant escoltar això:

«Faré publicitat, però surti bé o malament podré deduir-ho com a despeses!»

Així és, les despeses de publicitat (i en aquest cas els meus serveis) vinculats a la teva activitat econòmica són fiscalment deduïbles.

Són deduïbles en:

  • Pèrdues i guanys
  • IRPF
  • Impost de Societats
  • IVA

El que et vull dir, per a la teva tranquil·litat, és que signarem un contracte i et faré una factura i amb això podràs deduir-te els meus serveis.

Espero haver solucionat la majoria dels teus dubtes!​

Anima't a posar-te en contacte amb mi, total tens alguna cosa a perdre?

Per desgràcia, actualment estan tancant massa empreses i l'única cosa que ens queda és arribar als clients potencials i convèncer-los que el teu producte és el que està buscant.

"Per a obrir nous camins, cal inventar, experimentar, créixer, córrer riscos, trencar les regles, equivocar-se... i divertir-se."

Mary Lou Cook

Copyright © 2021 per Arafunnels

Troba'm a les xarxes socials