Polítiques de privacitat

polítiques de privacitat

Agraeixo que estiguis en aquesta pàgina, això significa que les teves dades t’importen, i vols saber qui les recull i que fa amb elles.

AraFunnels t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte al tractament i protecció de les teves dades de caràcter personal, que poden ser recaptades per la navegació o contractació de serveis a través d’aquesta pàgina web: www.arafunnels.com.

En aquest sentit, et garanteixo el compliment de la normativa Andorrana vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la llei 15/2003, del 18 de desembre, referent a la Protecció de Dades Personals i també el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques. (RGPD).

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l’Avís Legal.

Mitjançant aquesta acceptació tu com a Usuari prestes el teu consentiment informat, exprés, lliure i inequívoc perquè les dades personals que proporciones a través d’aquesta pàgina web: www.arafunnels.com (d’ara endavant lloc web) siguin inclosos en un fitxer ‘d’Usuaris web i subscriptors‘ així com el fitxer ‘Clients‘.

La present Política de Privacitat serà vàlida únicament per a les dades de caràcter personal obtinguts en el Lloc web, no sent aplicable per a aquella informació recaptada per tercers en altres pàgines web, fins i tot si aquestes es troben enllaçades pel Lloc web.

Amb això, Arafunnels manifesta el seu compromís per mantenir i garantir les relacions comercials de manera segura mitjançant la protecció de les dades personals i vetllant pel compliment del dret a la privacitat de cadascun dels usuaris del lloc web, reflectint que no és necessària avaluació d’impacte ni delegat de protecció de dades.

Identitat del responsable del tractament de les teves dades​

polítiques de privacitat

 • Titular: AraFunnels
 • NRT: F-237944-M
 • Domicili social: Ctra. General d’Espanya, núm. 134 AD600 – Sant Julià de Lòria (Andorra)
 • Telèfon: 00376 61 52 41
 • Correu electrónic: hola@arafunnels.com
 • Contacte: Andrea Ramírez

Principis aplicats en el tractament de les teves dades

En el tractament de les teves dades personals, AraFunnels aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD):

 • De licitud, lleialtat i transparència: AraFunnels sempre requerirà el teu consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals se t’informarà prèviament amb absoluta transparència.
 • Minimització de dades: AraFunnels sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per al fi o els fins que els sol·licita.
 • Limitació del termini de conservació: AraFunnels mantindrà les dades personals recaptades durant el temps estrictament necessari per al fi o els fins del tractament.
  En el cas de subscripcions, AraFunnels revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • D’integritat i confidencialitat: Les dades personals recaptades seran tractades de manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. AraFunnels presa les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Quines dades s'obtenen en aquesta pàgina?

polítiques de privacitat

Per a navegar per www.arafunnels.com no és necessari que facilitis cap dada personal.

Els casos en els quals sí que proporciones les teves dades personals són els següents:

 • Contactant a través dels formularis de contacte o en enviar un correu electrònic.
 • Al realitzar un comentari en un article o pàgina.
 • En inscriure’t en un formulari de subscripció o un butlletí que AraFunnels gestiona amb MailChimp.

  Les categories de dades que es gestionaran són les següents:

  • Dades identificatives
  • Metadades de comunicacions electròniques
  • Dades d’informació comercial. En el cas que ens facilitis dades de tercers, manifestes comptar amb el consentiment d’aquests i et compromets a traslladar-li la informació continguda en aquesta clàusula, eximint a Arafunnels de qualsevol responsabilitat en aquest sentit.

  Quins drets tens?

  AraFunnels t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
  • Oposar-te al tractament.
  • Sol·licitar una rectificació o l’eliminació.
  • No pots exercir el dret a la portabilitat de les dades.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.

  L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-lo directament a AraFunnels, cosa que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se a AraFunnels i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemats i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació d’aquests, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers d’AraFunnels.

  Podràs dirigir-te a AraFunnels amb la finalitat de poder exercir gratuïtament els teus drets d’accés a les teves dades, rectificació o supressió, limitació i oposició respecte de les dades incorporades en els nostres fitxers. La manera més ràpida i senzilla d’exercir els drets descrits anteriorment és mitjançant un correu electrònic a hola@arafunnels.com juntament amb una prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

  Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Andorrana de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

  Per a què s'utilitzen les teves dades personals?

  polítiques de privacitat

  Tal com es recull en la normativa, Arafunnels t’informa que, a través dels formularis de contacte, o subscripcions, així com de la venda, es recapten les teves dades, les quals s’emmagatzemen en un fitxer, amb les finalitats que a continuació s’exposen:

  • Gestionar la contractació de serveis que realitzis a través del lloc web, així com la facturació i lliurament corresponent.
  • Remetre informació comercial i/o promocional relacionada amb el sector de serveis contractats i valor afegit per a usuaris finals, tret que s’indiqui el contrari o l’usuari s’oposi o retiri el seu consentiment.
  • Donar compliment a les obligacions legalment establertes, així com verificar el compliment de les obligacions contractuals, inclosa la prevenció de frau.
  • Cessió de dades a organismes i autoritats, sempre que siguin requerides de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries.

  Únicament AraFunnels tindrà accés a les teves dades, i baix cap concepte, aquestes dades seran cedides, compartides, transferides, ni venudes a cap tercer. En cap cas es realitzarà un ús diferent que la finalitat per als quals han estat recaptades les dades ni tampoc cedirem a un tercer aquestes dades.

  Existeixen altres finalitats per les quals AraFunnels tracta dades personals:

  • Per millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
  • Per a analitzar la navegació dels usuaris. AraFunnels recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’Usuari quan navega pel lloc web les característiques i la finalitat del qual estan detallades en la Política de Cookies.
  • Per a gestionar les xarxes socials. AraFunnels té presència en xarxes socials. Si et fas seguidor en les xarxes socials, el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i que has acceptat prèviament. AraFunnels tractarà les teves dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informar-te de les seves activitats, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas, AraFunnels utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.
   Pots consultar les polítiques de privacitat de les principals xarxes socials en aquests enllaços:

  Estan segures les teves dades?

  polítiques de privacitat

  Arafunnels té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les teves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural.

  Igualment, tal com pots comprovar, la web disposa de certificat SSL, garantit d’aquesta manera una vegada més la seguretat de les teves dades.

  El lloc web està allotjat en LucusHost. La seguretat de les dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pots consultar la seva política de privacitat per a tenir més informació.

  AraFunnels informa a l’Usuari que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, amb l’excepció que aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest últim cas, només es durà a terme la cessió de dades al tercer quan AraFunnels disposi del consentiment exprés de l’Usuari.

  No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà el consentiment a l’Usuari informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

  Política de cookies

  Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema en el teu navegador web.

  En la pàgina Política de Cookies pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

  Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

  El tractament de dades la finalitat de les quals és l’enviament de butlletins periòdics (newslettering) sobre serveis, esdeveniments i notícies relacionades amb la meva activitat professional es basa en el consentiment de l’interessat, sol·licitat expressament per a dur a terme aquests tractaments, d’acord amb la normativa vigent.

  A més, la legitimació per al tractament de les dades relacionades amb ofertes o col·laboracions es basen en el consentiment de l’usuari que remet les seves dades, que pot retirar en qualsevol moment, si bé això pot afectar la possible comunicació de manera fluida i obstrucció de processos que desitja realitzar.

  Estaré legitimada per a tractar les teves dades per al compliment d’obligacions legals en matèria fiscal, mercantil i comptable, per a la facturació i gestió de la comptabilitat.

  Finalment, les dades es podran utilitzar per a donar compliment a les obligacions legals aplicables a AraFunnels.

  Destinataris de les dades personals

  • Mailchimp The Rocket Science Group LLC d/b/a , amb domicili als EEUU. Més informació a: https://mailchimp.com
   The Rocket Science Group LLC d/b/a tracta les dades amb la finalidad de prestar els seus serveis de email marketing a AraFunnels.
  • Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware, que la seva oficina principal está a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estats Units («Google»).
   Google Analytics utiliza «cookies», que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a AraFunnels a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie referent a l’ús del lloc web (incloent l’adreça IP) serà directament transmesa i archivada per Google als seus servidors d’Estats Units.
   Més informació a: https://analytics.google.com

  En la pàgina de Política de privacitat de Google s’explica com Google gestiona la privacitat pel que fa a l’ús de les cookies i una altra informació.

  També pots veure una llista dels tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de les cookies publicitàries.

  Navegació a la Web

  polítiques de privacitat

  En navegar per https://www.arafunnels.com es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure: l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar-te.

  El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:

  • Google Analytics.

  AraFunnels utilitza la informació obtinguda per a obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per a recopilar informació demogràfica.

  AraFunnels no es fa responsable del tractament de les dades personals que realitzin les pàgines web a les quals puguis accedir a través dels diferents enllaços que conté el lloc web.

  Exactitud i veracitat de les dades personals

  Et compromets al fet que les dades facilitades a AraFunnels siguin correctes, complets, exactes i vigents, així com a mantenir-los degudament actualitzats.

  Com a Usuari del lloc web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al lloc web exonerant a AraFunnels de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

  Aceptació i consentiment​

  Com a Usuari del lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consents el tractament dels mateixos per part de AraFunnels en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

  Revocabilitat​

  Per a exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició has d’enviar un correu electrònic a hola@arafunnels.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

  L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que AraFunnels estigui obligat a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

  polítiques de privacitat

  Canvis en la Política de Privacitat​

  AraFunnels es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

  Les presents polítiques són revisades amb cada canvi significatiu i com a mínim una vegada a l’any.​

  Copyright © 2021 per Arafunnels

  Troba'm a les xarxes socials